Gyakran ismételt kérdések

 

1. Milyen feltételekkel vásárolhatok?


Nagykereskedelmi árakon kizárólag  kertészeti viszonteladókat,önkormányzatokat, kertépítő, kivitelező cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki. Ehhez REGISZTRÁCIÓ szükséges. A vásárlás során az adatok valódiságát a cég bélyegzőjével kell igazolni.

 

2. Egyéni vásárlóként vásárolhatok-e?


Cégünk alapvetően nagykereskedésként működik. Egyéni vásárlókat egyeztetés után a kiskereskedelmi árlista szerinti árakon szolgáljuk ki.  Lőrentei Gábor +36 06 20 5410 364

 
3. Milyen fizetési módok lehetségesek?

A készpénzes fizetés az általános fizetési mód, az áru átvételekor a helyszínen. Ezen túl lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Nagyobb megrendelés esetén megállapodás szerint a fizetés történhet előreutalással is, előlegszámla ellenében.


4. Fizethetek-e bankkártyával?

Természetesen van bankkártyás fizetési lehetőség.


5. Fizethetek-e átutalással?

Természetesen van rá lehetőség, ha okos telefonon keresztül a helyszínen megtörténik a vételár átutalása


6. Van-e lehetőség mennyiségi kedvezményre?

 Nagy mennyiségű áru megrendelésekor vagy összegyűjtésekor egyéni megállapodás lehetséges. Ezt a cégvezetővel lehet személyesen egyeztetni.Lőrentei Gábor+36 20 5410 364


7. Elérhető-e valahol mindig friss árlista és készletlista?

Weboldalunkon megtekinthető folyamatosan frissített ár- és készletlistánk, a www.gabrillogarden.hu oldalon, az Árlisták menüpont alatt. Ez a szolgáltatás csak regisztrált viszonteladó partnereink számára elérhető. Az új érdeklődők számára a regisztrálás előtt termékeink árának listája, valamint a fajtaválaszték elérhető.


8. Vállalnak-e házhozszállítást?  

Cégünk nem foglalkozik kiszállítással.